Home / Tips / Reisadvies naar de tulpenvelden en Keukenhof

English Deutsch

De mooiste tulpenvelden van Nederland bloeien in de Bollenstreek. Deze regio is gelegen tussen de grote steden in de metropool Amsterdam-Rotterdam en vlak bij de badplaatsen Katwijk en Noordwijk. De streek is goed bereikbaar met de auto en tijdens het tulpenseizoen (21 maart t/m 12 mei 2024) rijden er speciale Keukenhof bussen vanuit verschillende steden en badplaatsen. Lees hieronder ons reisadvies.

Met de auto naar keukenhof en de tulpenvelden

De Bollenstreek ligt centraal tussen de steden Amsterdam en Rotterdam en is met een auto goed bereikbaar. Parkeren kan het beste op het grote parkeerterrein van Bloemenpark Keukenhof. Een dagkaart parkeren kost slechts € 6,00. (alleen in combinatie met een Keukenhof ticket) Wel moet u de parkeerplaats van te voren reserveren. U kunt navigeren naar het volgende adres:

  • Keukenhof parkeerterrein
  • Stationsweg 166A
  • 2161 AM in Lisse

Met het openbaar vervoer naar Keukenhof en de tulpenvelden

Met de bus naar Keukenhof en de tulpenvelden

Tijdens het tulpenseizoen (van 21 maart t/m 12 mei 2024) rijden er speciale Keukenhof shuttle bussen vanuit verschillende grote steden en badplaatsen. Ook worden er dagtochten aangeboden vanuit Rotterdam en Den Haag. Hieronder het overzicht met de verschillende Keukenhof shuttle bussen en dagtochten. Klik op de shuttle bus voor meer informatie. Alle prijzen zijn inclusief dagkaart voor de bus en een toegangskaart voor Keukenhof.

VertrekBusDagkaart bus
+ Keukenhof
Amsterdam
RAI Station
Keukenhof bus 852€ 36,00Koop tickets
Amsterdam
Vliegveld Schiphol
Keukenhof bus 858€ 31,00Koop tickets
Amsterdam
Centraal Station
Keukenhof Dagtochten€ 42,50Koop tickets
Haarlem
Centraal Station
Keukenhof bus 850€ 31,00Koop tickets
Haarlem
meerdere bushaltes
Keukenhof bus 50€ 31,00Koop tickets
Leiden
Centraal Station
Keukenhof bus 854€ 31,00Koop tickets
Hillegom
meerdere bushaltes
Keukenhof bus 50€ 31,00Koop tickets

Bekijk de verschillende shuttle bussen op onderstaande kaart.

Met de fiets naar Keukenhof en de tulpenvelden

De tulpenvelden en Keukenhof zijn ook goed bereikbaar met de fiets. Vanuit de steden Leiden en Haarlem en de badplaatsen Katwijk, Noordwijk en Zandvoort kan je met een fietsroute eenvoudig naar Keukenhof en de bloemenvelden fietsen. Hieronder de verschillende fietsroutes:

Onze populaire links