Home / Hop on Hop off met een (huur)fiets / Centrum bloemendorp Lisse

English Deutsch

Op loopafstand van Bloemenpark Keukenhof ligt het Dorpshart Lisse. Dit winkelcentrum heeft veel leuke winkels en restaurants. Ideaal om tijdens het fietsen even af te stappen en rond te lopen.

Hop off in het centrum van Lisse

Met verschillende fietsroutes fiets je door het centrum van Lisse. Dit gezellige bloemendorp is zeker een aanrader om even af te stappen en rond te lopen. In het centrum van Lisse bevinden zich ook de Sint Agathakerk en Museum de Zwarte Tulp.

Restaurants in het centrum van Lisse

Het centrale plein van Lisse is ‘t Vierkant. Deze naam is echter niet terug te vinden op Google maps. Het plein heeft namelijk geen officiële naam. Het plein is gelegen op de Heereweg ter hoogte van nummer 217. Aan dit plein zijn veel restaurants gelegen. Hieronder een overzicht van de restaurants die op ‘t Vierkant of in de buurt van het plein gelegen zijn:

Winkelcentrum in het centrum van Lisse

Naast de vele restaurants is het centrum van Lisse ook de locatie om te winkelen in de Bollenstreek. Een zeer gevarieerd winkelaanbod van lokale winkels en grotere winkelketens zoals C&A en Hema zijn te vinden in dit gezellige centrum. In dit centrum worden ook vaak in de weekenden extra evenementen georganiseerd.

Lisse centrum in combinatie met een fietsroute

Er zijn drie fietsroutes die door het centrum van Lisse lopen. Wil je het Dorpshart bezoeken kies dan een van de volgende fietsroutes:

Onze populaire links