Home / Hop on Hop off met een (huur)fiets / De Hollandse Duinen

English Deutsch

Tussen het Nederlandse strand en de tulpenvelden ligt het schitterende Hollandse duingebied. De duinen in de Bollenstreek zijn erg uitgebreid en er lopen heel veel verschillende wilde dieren rond. Met verschillende fietsroutes en sightseeing tours ontdek je ook dit veelzijdige duingebied.

Hop off bij de Hollandse Duinen

De Bollenstreek ik beroemd door de schitterende tulpenvelden in het voorjaar maar wist je dat de Bollenstreek ook een zeer groot natuurgebied heeft. De Hollandse Duinen zijn een uniek natuurgebied dat rijk is aan wilde dieren zoals herten, vossen en konijnen. Met verschillende fietsroutes rij je een stuk door de duinen.

Waarom de Hollandse Duinen?

  • Spot wilde herten, vossen en konijnen
  • Ontdek dit bijzonder natuurgebied in de Bollenstreek
  • Gratis door dit duingebied fietsen

Gemiddelde bezoektijd

De gemiddelde bezoekduur aan de Hollandse duinen is sterk afhankelijk van de wensen van de bezoeker. De meeste mensen volgen de fietsroute door het duingebied. Hierdoor zien ze al veel van het bijzondere gebied. Er zijn verschillende picknick locaties waar je even kan stoppen.

Openingstijden Hollandse duinen

Dit deel van het duingebied is openbare ruimte en altijd geopend. Aangezien er geen verlichting is en in het donker de dieren actief zijn adviseren we na zonsondergang niet meer de Hollandse duinen in te gaan.

DagOpeningstijden
Maandag00.00 – 24.00 uur
Dinsdag00.00 – 24.00 uur
Woensdag00.00 – 24.00 uur
Donderdag00.00 – 24.00 uur
Vrijdag00.00 – 24.00 uur
Zaterdag00.00 – 24.00 uur
Zondag00.00 – 24.00 uur

Entreeprijs Hollandse Duinen

De Hollandse Duinen zijn gratis te bezoeken. Je kan dus gewoon de fietsroutes volgen.

De duinen in combinatie met een fietsroute

Met verschillende fietsroutes fiets je een stuk door dit unieke duingebied. Zo zie je naast de tulpenvelden ook de duinen en het brede strand.

Fietsroutes die ook door de duinen gaan:

Onze populaire links