English Deutsch

‘t Huys Dever in Lisse is een uniek historisch gebouw aan de rand van Lisse. Aan de zuidkant van ‘t Huys Dever bloeien in het voorjaar de schitterende tulpenvelden. Elk voorjaar worden er dan ook veel foto’s gemaakt van ‘t Huys Dever met in de voorgrond de voorjaarsbloemen.

Hop off bij ‘t Huys Dever

’t Huys Dever ligt aan de rand van Lisse, landelijk naast de Bollenvelden. De locatie is goed bereikbaar voor fiets, wandelaars en auto. Aan het eind van de doodlopende weg is een parkeerplaats. Gezien de historische bouw is ’t Huys Dever slecht of bijna niet toegankelijk voor rolstoelen.

’t Huys Dever kan incidenteel gesloten zijn voor een huwelijk of een andere activiteit plaats welke alleen toegankelijk is voor genodigden. Het is raadzaam als u speciaal komt om ’t Huys Dever te bezoeken vooraf in de agenda te kijken of tussen 14.00-17.00 te bellen of er niet een besloten activiteit is gepland.
Op maandag en dinsdag zijn ze gesloten, evenals eerste paasdag, eerste pinksterdag en eerste Kerstdag. De maand januari is ’t Huys Dever gesloten voor onderhoud.

Waarom ‘t Huys Dever bezoeken?

  • Ga terug in de tijd bij ‘t Huys Dever
  • In het tulpenseizoen schitterend uitzicht over de tulpenvelden
  • Entreeprijs is € 4,50

Gemiddelde bezoektijd

Een bezoek aan ‘t Huys Dever duurt gemiddeld ongeveer één uur. Hou hier rekening mee met het indelen van je dag.

Openingstijden ‘t Huys Dever

De tuinen rondom ‘t Huys Dever zijn alle dagen van de week geopend. ‘t Huys Dever zelf is geopend van woensdag tot en met zondag van 14.00-17.00 uur.

Dag van de weekOpeningstijden
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag14.00 uur – 17.00 uur
Donderdag14.00 uur – 17.00 uur
Vrijdag14.00 uur – 17.00 uur
Zaterdag14.00 uur – 17.00 uur
Zondag14.00 uur – 17.00 uur

Entreeprijs ‘t Huys Dever

Om ‘t Huys Dever te bezoeken wordt een kleine entreeprijs gevraagd. Hieronder de prijs van een ticket:

‘t Huys Dever LisseEntreeprijs
Volwassenen (13+)€ 4,50
Kinderen (0-12)Gratis
ParkerenGratis

‘t Huys Dever in combinatie met een fietsroute

Een bezoek aan deze bloembollenkwekerij is goed te combineren met een fietsroute of sightseeing tour. De Tulperij is door de beperkte parkeerruimte niet geschikt als startpunt maar wel als tussenstop. De volgende fietsroutes en sightseeing tours komen langs ‘t Huys Dever:

Fietsroutes langs ‘t Huys Dever

Onze populaire links