Home / Hop on Hop off met een (huur)fiets / Tulpen showtuin van TulipStore.eu

English Deutsch

Fiets of wandel je de Tulpenroute of de paarse Keukenhof fietsroute dan kom je langs de vrij toegankelijke tulpen showtuin van TulipStore.eu. Deze schitterende showtuin is elk voorjaar een ideale locatie om kleurrijke foto’s te maken.

Hop off bij de tulpen showtuin in Voorhout

De tulpenvelden langs de Johan Speelmanweg zijn elk voorjaar een grote trekker voor tulpenliefhebbers. Sinds enkele jaren is er naast deze tulpenvelden een mooie tulpen showtuin aangelegd. Dit is de showtuin van TulipStore.eu. Er zijn vele honderden tulpen te bewonderen en natuurlijk te fotograferen. Er staat zelfs een schommel en een auto (mini) tussen de tulpen. Het is dan ook zeker een aanrader om hier tijdens je fietsroute hier even de benen te strekken en te genieten van de mooiste kleuren.

Verse tulpen verkoop

Tegenover de showtuin verkoop vd Slot Tulips Voorhout de mooiste verse tulpen vanuit de stalletjes buiten. Koop hier een bosje verse tulpen.

Gemiddelde bezoekduur

Een gemiddeld bezoek aan de showtuin van TulipStore.eu duurt tussen één uur. Hou hier rekening mee met de planning van je dag.

Openingstijden Showtuin TulipStore.eu

De showtuin is tijdens het tulpenseizoen geopend voor bezoekers. Vanaf 6 april t/m 12 mei 2024 start het nieuwe tulpenseizoen. De showtuin is 24 uur per dag gratis te bezoeken.

DagOpeningstijden
Maandag00.00 – 24.00 uur
Dinsdag00.00 – 24.00 uur
Woensdag00.00 – 24.00 uur
Donderdag00.00 – 24.00 uur
Vrijdag00.00 – 24.00 uur
Zaterdag00.00 – 24.00 uur
Zondag00.00 – 24.00 uur

Entreeprijs Showtuin TulipStore.eu (+ kortingscode)

De showtuin is volledig gratis te bezoeken. Staan er tulpen in de showtuin die je zelf ook in je tuin of balkon zou willen hebben? Vergeet dan niet om de soort op te schrijven of gelijk een bestelling te doen bij TulipStore.eu. Wij mogen onze bezoekers 5% korting geven op een bestelling tulpenbollen. Voer de kortingscode BOLLENSTREEK in tijdens het bestellen en de korting wordt automatisch verwerkt. (minimale bestelling € 27,50)

Showtuin TulipStore.eu in combinatie met een fietsroute

Een bezoek aan deze showtuin is goed te combineren met een fietsroute of sightseeing tour. De showtuin is door de beperkte parkeerruimte niet geschikt als startpunt maar wel als tussenstop. De volgende fietsroutes en sightseeing tours komen langs de Showtuin TulipStore.eu:

Fietsroutes langs Showtuin TulipStore.eu

Adres Showtuin TulipStore.eu

  • Loosterweg Zuid 23 in Lisse

Onze populaire links