Met deze geweldige TukTuk Tour ontdek je de mooiste plekjes van de Bollenstreek. Je krijgt een exclusieve prive rondleiding van drie uur langs de mooiste vergezichten van de Bollenstreek. Wil je genieten van de bloemenvelden rondom Keukenhof, de mooie stranden van Noordwijk, of de molens in de polder? Jouw lokale gids is ook gelijk je chauffeur en brengt jullie op de mooiste plekjes. De TukTuk Tours zijn elke dag van de week te reserveren.

TukTuk Keukenhof

Starttijden TukTuk Bollenstreek Tour

Een TukTuk Tour is het hele jaar te boeken. Wil je de bloemen bezoeken dan zijn er er twee bloeiperiodes. In de lente tijdens het Keukenhof seizoen. In 2022 is dit van 22 maart tot en met 15 mei. In de zomer van 13 augustus t/m 16 oktober. Kies tijdens het boeken je starttijd en de gewenste duur. Kijk hier voor de beschikbaarheid.

Wat is inclusief bij de TukTuk Tour?

De TukTuk tour is een geweldige ervaring en een super leuk onderdeel van je dagje uit naar de bloemen in de Bollenstreek. De TukTuk Tour is ideaal te combineren met een bezoek aan Keukenhof, de kasteeltuinen en het strand

  • Rondleiding van maar liefst 3 uur rondom de bloemenvelden van Keukenhof met je eigen prive chauffeur / gids
  • Bezoek aan Bloembollenkwekerij De Tulperij in Voorhout
  • Geweldige foto momenten (waarbij jullie chauffeur / gids eventueel foto’s van jullie kan maken)
  • Toegang tot Landgoed Keukenhof, St. Agathakerk of ‘t Huys Dever (indien geopend)

Prijzen TukTuk Tour

De TukTuk Tour heeft een all-in prijs. Deze is niet afhankelijk van het aantal personen. Er is ruimte in de TukTuk voor 4 volwassenen en 2 kinderen (exclusief de Chauffeur) . 

TukTuk Tour | 3 uur€ 195,00 (incl. BTW)
TukTuk Tour | 4 uur€ 220,00 (incl. BTW)
TukTuk Tour | hele dag€ 245,00 (incl. BTW)

De TukTuk Flower Tour wordt uitgevoerd door Have Fun Events