Home / Groepsactiviteiten / Bedrijfsuitje tussen de bloemenvelden

De lente is de ideale tijd om met je bedrijf of afdeling eens wat leuks te gaan ondernemen en waar kan je dat beter doen dan in de Bollenstreek. Met strand, duinen, een groot watergebied en uiteraard de bloeiende bloemenvelden is er genoeg te beleven. 

Flower Tour met je collega’s

Uiteraard is ons aanbod aan Flower Tours ook te boeken voor jou en je collega’s. Vaak is het ook mogelijk om een Flower Tour specifiek voor jou groep te boeken. Zo ga je bijvoorbeeld met een solex, elektrische scooter of Vespa op pad met je eigen collega’s. 

Bedrijfsuitje op maat

Wil je met een groep collega’s een compleet verzorgde dag ervaren? Dan maken we graag een op maat gemaakt dag- middag- of avondprogramma. Geef aan wat jullie leuk lijkt en wij maken gratis een op maat gemaakt voorstel. Denk hier bijvoorbeeld aan activiteiten in combinatie met ontbijt, lunch of diner op de mooiste locaties. Eventueel is het ook mogelijk om overnachtingen te regelen. Niks is te gek. We kunnen zelfs de helikopter speciaal voor jou groep regelen.

Vul onderstaand formulier in voor een maatwerk voorstel

Beschrijf hieronder je wensen. Belangrijk is om aan te geven voor hoeveel personen je een voorstel wilt hebben en wat voor soort activiteiten perfect zouden zijn voor jouw groepsuitje.