Home / Josie’s Oldtimer Bloementour

English Deutsch

José neemt je mee langs de bloemenvelden in een prachtige oldtimer. Ontdek de mooiste bloemen en unieke locaties in de Bollenstreek en uiteraard is er tijd voor het maken van (veel) foto’s.

Ontdek de Bollenstreek in een Oldtimer

Stap in en geniet van het kleurrijke Nederlandse bollenlandschap in de lentetijd! Tijdens uw privé tour haalt José je op van de gewenste locatie en wordt gestopt op veel verschillende fotogenieke plekken, weg van de drukte. Tussen de bollenvelden is tijd voor het drinken van koffie of thee met een lekker stuk appelgebak. Kom de tulpen, narcissen en hyacinten ontdekken met José. De Oldtimer bloementour wordt aangeboden van 22 maart tot en met 19 mei 2019.

José spreekt Nederlands en Engels.

Programma Josie’s Oldtimer Bloementour

De Josie’s Oldtimer Bloementour duurt 2,5 uur en kan met maximaal 4 (volwassen) personen worden geboekt.

  • Je wordt opgehaald bij je hotel (in de Bollenstreek) of treinstation Hillegom, Sassenheim of Voorhout.
  • 2,5 uur tour langs de bloemenvelden in de Bollenstreek.
  • Deze Bloementour is inclusief koffie of thee en een stuk appeltaart

Maatwerk

José stelt de Bloementour graag af op je wensen. Wil je een bepaalde locatie bezoeken? Laat het weten via het formulier hieronder.

Prijs

De prijs van de Bloementour is € 249,00 (voor 2,5 uur Bloementour). Voor dit bedrag kunnen maximaal 4 personen (volwassenen) mee.


Reserveer je rondleiding met Josie’s Oldtimer Tours

Wil jij de Bollenstreek ontdekken in een Oldtimer met José als privé gids? Vul dan onderstaand formulier in en José neemt zo snel mogelijk contact met je op.