Home / Vera’s fietstours

English Deutsch

Fietsgids – Nederlands | Engels | Spaans

Vera ter Beest

Ik ben Vera ter Beest, ik ben op een fiets geboren en opgegroeid in Delft. Ik heb in Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Leiden gewoond en grondig hun omgeving verkend (uiteraard op de fiets). Ik studeerde Spaanse Taal en Cultuur in Utrecht, Nederland en Communicatiewetenschappen in Sevilla, Spanje en Brussel, België.

In de Bollenstreek zijn er plaatsen waar Nederlanders niet eens van weten. In deze fietstour bezoek je o.a. de bloemenvelden en een tulpenkwekerij. Daar krijgen we een kijkje achter de schermen van de Keukenhof en bezoeken we uiteraard de miljoenen bloeiende tulpen, narcissen en hyacinten.

We gaan volledig voor power flower in deze fietstocht voor het hele gezin. We bezoeken een bollenkwekerij, maken een kans om de beste selfies en foto’s te maken in het midden van de bloembollenvelden, proeven een vers gebakken stroopwafel en bezoeken een mysterieuze en krachtige bloemenbestemming voordat we terugkeren naar de Keukenhof. Voor de hopeloos romantische en voor de nuchtere fietsdeelnemers is dit een echt juweeltje. Het is leuk en best spannend om Nederland per fiets te verkennen en door deze fascinerende regio te fietsen.

Begin tijd10: 00 uur en 13:00 uur
VertrekpuntKeukenhof
Duur / afstand:3 uur (25 km)
Talen:Engels, Nederlands, Spaans
Prijs:vanaf € 55,- p.p. (4-15 deelnemers)

Deze fietstour bevat:

  • Huurfiets (extra kosten voor kinderzitjes, tandems, ebikes)
  • Bezoek Bloembollenkwekerij

Niet inbegrepen

  • Eten of drinken
  • Toegangskaart voor Keukenhof

Vera geeft elke openings dag van Keukenhof fietstours vanaf Keukenhof. Start tijd is 10:00 uur en 13:00 uur.


Reserveer nu bij Vera